Поръчай на тел: 0889666555

Количка

0 артикула

Политика за личните данни

ПОЛИТИКА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ 

В тази Политика за поверителност обобщихме ключовите моменти във връзка със защитата на личните Ви данни и начините на обработка от нас. Ако искате повече информация за конкретни процеси, можете да се свържете с нас чрез посочените по-долу контакти.

ЗА ФИРМАТА 

Като утвърден доставчик на качествена храна фирма "ХОРЕКА ПЛОВДИВ" ООД (включваща ресторант LE PETIT PARIS) защитава личната информация на всички посетители, които имат достъп до нашите уебсайтове или услуги чрез всяко мобилно приложение, платформа или устройство, както и посетителите на нашите ресторанти и обекти.

 

„Хорека Пловдив“ ООД, е търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 203541080, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул. „Младежка“ № 26, тел.: +359 32 642441, и-мейл адрес: lepetitparis@mtobacco.bg и atlas@mtobacco.bg и е администратор на лични данни, съобразно разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

 

Адрес за кореспонденция: гр. Пловдив, ул. „Младежка“ № 26, тел.: +359 32 642441 или  и-мейл адрес: lepetitparis@mtobacco.bg 

 

Контакт на длъжностно лице, което съхранява данните:

гр. Пловдив, ул. „Младежка“ № 26, тел.: +359 32 642441 или  и-мейл адрес: contact@mtobacco.bg

Защитата на данните и сигурността на информацията са част от корпоративната ни култура и политика.

Време, за което съхраняваме данните: до 6 месеца. След изтичане на периода, данните автоматично се изтриват.

Каква информация мога да намеря в тази Политиката за поверителност?

Тази Политика за поверителност ще Ви представи информация за това какви действия се извършват с личните данни, които предоставяте на „Хорека Пловдив“  ООД включително:

-              Какви лични данни събираме за Вас?

-              Каква е целта на тяхното събиране?

-              За какъв срок съхраняваме предоставените лични данни?

-              С кого споделяме Вашите лични данни?

-              Как Ви уведомяваме за промяна на нашата Политика за поверителност?

-              Какви видове „бисквитки“ използваме, за да направим престоят Ви на нашата уеб-страница по-добър?

-              Какви са Вашите права относно предоставените лични данни?

 

С тази Политика за поверителност „Хорека Пловдив“ ООД декларира, че прилага всички технически и организационни мерки за защита на личните данни на физическите лица, които са предписани от закон или друг нормативен акт на национално и европейско ниво.

 

Какво са лични данни?

Всяка информация и данни, които могат да идентифицират физическо лице, пряко или непряко.

Така напр. непряко идентифициране е само номерът на мобилния Ви телефон. В този случай ще е необходима комбинация с друг идентификатор, за да установим самоличността Ви, така например три имена и мобилен телефон.

Пряко идентифициране се постига, когато предоставите уникален идентификатор като например ЕГН, ЛНЧ, клиентски код.

 

Какви лични данни събираме за Вас и за какви цели (защо)?

За да Ви предостави ефективен достъп до нашите услуги, „Хорека Пловдив“ ООД събира следната информация и лични данни за Вас.

Тук са основните категории лични данни, които събираме за Вас и причините (целите), поради които обработваме тези лични данни:

 

Информация, която предоставяте доброволно:

- Информация за регистрацията, когато създавате профил на страницата на LePetitParis.bg – www.lepetitparis.bg , за да можем:

1. Да създадем профила Ви, за да можете да правите поръчките си в съответствие с нашите Условия;

2. Да Ви идентифицираме, когато влезете в профила си;

3. Да се свържем с Вас за изпълнение на предлаганите от нас услуги; и

4. Да Ви уведомяваме за промени или актуализации на нашите Условия и Политика за поверителност.

 

Информация за транзакциите, когато правите поръчка от ресторант, за следните цели:

1. За да можем да обработим поръчката Ви и да Ви изготвим сметка/таксуваме (правим уточнение, че „Хорека Пловдив“  ООД никога не съхранява информацията за кредитната/дебитната Ви карта в нашите системи);

2. Комуникираме поръчката Ви с ресторанта;

3. Да Ви изпратим актуализации за състоянието на Вашата поръчка;

4. За да можем да отговорим на Вашите заявки и въпроси за поръчките и да разрешим евентуално възникнали проблеми;

5. За да извършим анализи и проучвания с цел подобряване на нашите Услуги; и

 

 

Информация относно Вашите маркетингови предпочитания, за да можем:

1. Да ви изпратим персонализирани маркетинг съобщения за нашите продукти или услуги.

Информация от получена Обратна връзка от Вас относно мнението Ви за нашите услуги, използваме, за да можем:

1. Да отговорим на Вашите въпроси или запитвания;

2. Да извършим анализи и проучвания за подобряване и развитие на нашите услуги.

 

„Бисквитки“ и подобни технологии, за да можем:

1. Да измерим и анализираме използването и ефективността на нашите услуги;

2. Да персонализираме и оптимизираме насочването на рекламите за нашите услуги на други уебсайтове и платформи; и

3. Да предоставим услуги свързани с местоположението Ви, ако решите да споделите географското си местоположение.

 

Информация, която получаваме от други източници -  трети страни

1. Аналитични доклади от анализа и проучвания на маркетинговите ни дейности с цел да се измерва ефективността на маркетинговите кампании за нашите услуги; и

2. По-добре да разберем Вашите предпочитания, така че да можем да персонализираме нашите маркетингови кампании и Услуги съответно на желанията Ви.

Категории лични данни, които обработваме:

-              Име, фамилия, телефон, електронна поща, населено място, адрес, при попълване на различните форми, поместени на нашата уеб-страница, за създаване на първоначална регистрация, абониране за нашия бюлетин и попълване на формата за отправяне на запитвания;

-              При плащане с банкова карта - данни за статус на транзакцията (успешна/неуспешна);

-              Информация за Вашите поръчки;

-              Технически данни, които автоматично се изпращат към нас, когато използвате нашите услуги чрез уеб-страницата ни или мобилните ни приложения - IP адрес, информация за устройството, което използвате;

-              Технически данни, които автоматично се изпращат към нас, когато използвате нашите приложения за мобилни устройства – информация за мобилното устройство, IMSI номер на устройство, GPS координати;

-              Данни от бисквитки (сookies) - за идентифициране на браузъра или устройството Ви.

 

Какво означава обработка на лични данни?

Обработването на лични данни включва събиране, съхранение, унищожаване, предаване, коригиране, актуализиране, изтриване, унищожаване и всички други действия, които се извършват с Вашите лични данни.

Правното основание за събиране и използване на Вашите лични данни, както е описано по-горе, ще зависи от конкретния контекст, в който ги събираме.

Основната причина за събирането и използването на личните Ви данни е да изпълним договора си с Вас (т.е. да се уверите, че получавате поръчката си, когато я искате).

 

Ако Ви помолим да предоставите лични данни, за да спазим законово изискване или да сключим договор с Вас, ще Ви уведомим за обстоятелствата в съответното време и ще Ви уведомим дали предоставянето на лични данни е задължително или не (и също ще обясним възможните последици от отказ да се предоставят лични данни).

Също така, ако събираме и използваме Вашите лични данни, като разчитаме на законните си интереси (или тези на трета страна), ще Ви информираме в съответния момент кои са тези законни интереси.

Ако имате въпроси или имате нужда от допълнителна информация относно правното основание, на което събираме и използваме Вашите лични данни, молим да се свържете с нас, като използвате данните за контакт, посочени по-горе.

„Хорека Пловдив“ ООД събира лични данни и след получено изрично, ясно, свободно и недвусмислено съгласие от Вас за целите на обработването.

Например за маркетингови цели, за да получавате най-актуалните ни промоции и нови услуги за доставка например, както и на всякакви други рекламни бюлетини.

Съгласието за обработване на личните Ви данни се предоставя при регистрация на уеб-страницата ни или при попълване на различните формуляри, поместени в нашата уеб-страница (за запитвания и за абониране за рекламен/информационен бюлетин).

Съгласието, което предоставяте може по всяко време да бъде оттеглено, като изпратите имейл на lepetitparis@mtobacco.bg 

 

Как получаваме личните Ви данни? По какъв начин обработваме личните Ви данни?

За да предостави продукти и услуги, „Хорека Пловдив“ ООД обработва (събира) предоставените от Вас лични данни, относно физическата и икономическа Ви идентичност по следните начини:

-  чрез попълване от Ваша страна на формуляри, които са Ви предоставяни на уеб-страницата на LePetitParis.bg . Формулярите се попълват в уеб-сайта ни на съответните места, оставени със свободни позиции за личните Ви данни;

- чрез посещение на уеб-портала за използване на услугите уеб-страницата ни;

- при актуализиране на данни по Ваше искане и попълване на форма за актуализация на хартиен носител или в електронна среда;

- чрез използване на онлайн идентификатори за събиране на информация за IP адреси, данни от cookies (бисквитки), операционна система и тип браузър;

- чрез абониране за бюлетин по електронна поща.

 

 Електронна поща / бюлетин

Когато се абонирате за нашия имейл бюлетин, ще бъдете помолени да въведете Вашия имейл адрес Като абонат на бюлетина ние поддържаме регистър на Вашия IP адрес, имейлите, които отваряте, и връзките, които кликвате в тези имейли, за да можем по-точно да препоръчваме съдържание, случайни оферти от трети страни и продукти, които може да намерите ценни. Всяка лична информация, която ни предоставяте, включително и имейл адрес, няма да бъде предоставена и продадена на трети лица. Все пак, ако участвате в томбола, Вашият имейл адрес може да бъде предоставен на съответния доставчик за регистрация/активиране и постоянна поддръжка. При никакви обстоятелства няма да поискаме данни за кредитни карти за целите на рекламата и получаване на бюлетин по електронна поща.

 

„Хорека Пловдив“ ООД може да сподели личната Ви информация  със следните получатели :

1. ресторанти, на които сте подали поръчка за обработка и доставка;

2. „Хорека Пловдив“ ООД обекти в нашата група;

3. Трети страни, които поддържат нашите услуги (например партньори за маркетинг или промоции в секторите на храненето, напитките и развлечението въз основа на Вашите предпочитания, куриерски услуги, компании свързани с уеб хостинг);

4. Всеки правоприлагащ или регулаторен орган, правителствена агенция, съд или друга трета страна, когато разкриването е необходимо съгласно приложимите закони или подзаконови актове;

 

 

Използване на „бисквитки“

Общи положения

„Бисквитките“ представляват малки текстови файлове, които се записват на Вашия компютър, когато се посещава уеб-страницата ни. 

 

Какви са Вашите права относно предоставените лични данни?

В случай че сте регистрирани потребители на LePetitParis.bg , имате достъп до профила си по всяко време, за да прегледате и актуализирате личната си информация, т.е. личните си данни. Можете също да се свържете с нас, за да заявите да актуализираме или изтрием личните Ви данни, както и да ограничим обработката им.

Освен това имате право да прекратите абонамента си за маркетинговите съобщения, които Ви изпращаме, като използвате функцията за отписване от каквато и да е маркетингова комуникация, която получавате от нас, или чрез изпращане на имейл на lepetitparis@mtobacco.bg .

В допълнение съгласно българското и европейското законодателство, включително GDPR - Регламент (ЕС) 2016/679 на ЕС и на Съвета (Общ Регламент за защита на личните данни) относно защита на личните данни, можете да упражните следните права:

  • Правото на достъп до личните данни, които „Хорека Пловдив“ ООД обработва за Вас и да получите копие от тях.
  • Право да искате от „Хорека Пловдив“ ООД коригиране, в случай че установите неточности или необходимост от актуализация на личните Ви данни, като изпратите имейл на lepetitparis@mtobacco.bg ;
  • Право да искате блокиране на личните Ви данни или ограничаване на обработката на лични данни, в определените от закона и Регламента случаи;
  • Право да искате заличаване т.е. изтриване на личните Ви данни от „Хорека Пловдив“ ООД, в случай че са налице условията за това.
  • Правото да възразите срещу обработването на личните си данни за целите на директен маркетинг като използвате линка за „отписване“, който сме поместили във всеки имейл, изпратен до Вас, съдържащ рекламна информация за нашите продукти;
  • Правото да възразите срещу предоставянето на личните си данни на трети лица, като влезнете в личния си профил на нашата уеб-страница и премахнете отметката, касаеща предоставянето на лични данни на трети лица;
  • Правото, когато пожелаете, да оттеглите даденото от Вас съгласие личните Ви данни да бъдат обработвани за целите, за които сте дали съгласие например за маркетинг, като изпратите имейл на: lepetitparis@mtobacco.bg .

Можете да упражните всички права по всяко време на обработване на личните Ви данни.

 

За да можем да предоставим нашите продукти и услуги ние събираме и обработваме Ваши лични данни. Обработваме ги и с оглед изпълнение на законови задължения.

В случай на отказ от доброволно предоставяне на изисканите лични данни от Ваша страна, „Хорека Пловдив“ ООД няма да бъде в състояние да предостави своите продукти и услуги, така например няма да можете да получите доставка на храна.

Промени в Политиките за поверителност

В бъдеще е вероятно да се наложи да актуализираме тази Политика за поверителност от време на време, в отговор на променящите се законови, технически или бизнес процеси.

Препоръчваме ви периодично да преглеждате тази страница за най-новата информация за практиките ни за поверителност.

В случай че в резултат на извършени промени в тези Политики за поверителност, се предвиждат нови цели на обработка на лични данни или други обстоятелства изискващи изричното Ви съгласие декларираме, че ще Ви уведомим и с изпращане на писмо по електронен път (e-mail) на предоставената от Вас електронна поща, с което Ви каним любезно да потвърдите или откажете да предоставите съгласие.

Така ще Ви бъде предоставена възможност да преустановите използването на някои или всички услуги и/или да се възползвате от правата си, част от които са посочени изрично по-горе.

 

SSL Сертификат

Сайтът www.lepetitparis.bg е снабден със защитен SSL(Secure Socet Layer) сертификат, който осигурява криптирана връзка между сървъра и личния ви браузър, за да осигурим сигурност за вашите лични данни.

 

Тези политики за поверителност са приети от„Хорека Пловдив“ ООД и са в сила от 2021 г.

 

Нови продукти