Дата: 05 Яну 2021
Екипът на ресторант Le Petit Paris винаги се е стремил да предложи на своите клиенти най-новите ястия, приготвени по най-иновативни технологии. От създаването си през 2015 г. ресторантът винаги е държал лидерска позиция по иновативност и креативност.
Освен технологията су-вид за нискотемпературно готвене, ние въведохме и приготвяне на месните продукти изключително на и само на дървени въглища. Благодарение на уникалната фурна-барбекю JOSPER (или позната в България като "Джоспер") на дървени въглища, ние създаваме ястия с неповторим вкус, уникална крехкост и опушен аромат.
Най-важното качество на испанското барбекю JOSPER е, че приготвя ястията бързо и здравословно.
Опитайте нашите предложения на Josper, като ги поръчате с един клик тук .
Специално искаме да акцентираме върху Ребрата на Le Petit Paris, които се пекат всяка вечер 12 часа на ниски градуси в JOSPER фурната.