Поръчай на тел: 0889666555

Количка

0 артикула

Доверете ни се за вашата празнична трапеза

Дата: 2021-12-15

Поръчайте за вкъщи от ресторант Le Petit Paris меню за Бъдни вечер и Коледа. 

Тази година сме подготвили много по-специални ястия за трапезата на Бъдни вечер, като сме комбинирали много здравословни храни, печени плодове и интересни вкусове. Постните ястия са задължителни за трапезата на Бъдни вечер, като техния брой трябва да бъде нечетен 7 ястия, 9 ястия или 11 ястия. Нашето специално предложение е от девет ястия: салата от бял и червен боб с праз лук и домашна лютеница; постни зелеви сармички; пълнени червени чушки с нахут, леща и гъби; леща яхния с манатарки; баница с праз и ориз; домашна туршия, содена питка с паричка; мини вита баница с тиква, орехи и стафиди, както и арометния десерт от печени плодове (тиква, ябълка и дюля) с мед и орехи. Ястията могат да се поръчват по отделно, по желание на клиента. Поръчката за Бъдни вечер се приема до 22 декември, и се изпълнява на 24 декември до 14 часа. Предлагаме и доставка до адрес в Пловдив.

Коледното меню на ресторант Le Petit Paris ще бъде приготвено във фурната с дървени въглища JOSPER, която прави месото уникално крехко и с опушен вкус. Пълнена цяла Коледна пуйка с кисело зеле и ориз е нашето първо предложение. Пуйките, които ще предлагаме ще бъдат около 5-6 килограма. Цената е 2.85 лв/ 100 грама. Второто ни предложение е цял фазан по ловджийски в гювеч.  Фазаните се доставят от ловно стопанство в Кубрат, като са с големина около 1,5 килограма. Цената е 4.90 лв / 100 гр. Не пропускайте и предложението от цяло печено коледно бутче от младо прасенце на JOSPER BBQ, което е около 4 килограма. Зелеви сармички с кайма ще предлагаме на порции по 150 гр./ 6.90 лв.

Поръчките за коледното меню приемаме до 23 декември, като могат да се изпълняват на 25,26 и 27 декември до изчерпване на количествата.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ 0889666555