Поръчай на тел: 0889666555

Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Доставяме вкусна храна до 40 минути в целия Пловдив, Прослав, Коматево, с. Марково и с.Белащица

Доставяме вкусна храна до 40 минути в целия Пловдив, Прослав, Коматево, с. Марково и с.Белащица

           Ресторант Le Petit Paris от тази година притежава собствен разнос за доставка на храна за района на град Пловдив - целия град, включително кварталите Прослав, Коматево и селата Марково и Белащица. При по-специални поръчки може да се договори доставка и в други райони около град Пловдив.

          Минимална сума на поръчката е 10 лева, а при поръчка над 30 лева - доставката е безплатна. Сумата за доставка на поръчки до 30 лева е 3 лева, която е валидна за всички райони за доставка. 

           Нашите куриери доставят поръчките от 11:00 часа до 20:00 часа всеки ден, включително събота и неделя.

           Стандартно време за доставка: 40 минути.

          За ваше удобство създадохме онлайн платформа за поръчки www.lepetitparis.bg , чрез която може бързо и лесно да изберете своето ястие, като ви предлагаме богато разнообразие от над 100 вида ястия в разлинчни категории: Обедно меню, Фитнес меню, Брънч меню, вкусни меса, изпечени на Josper, меню от пици, бургери и тортили. Скецията за обедно меню се обновява всеки работен ден в 16 часа, като може да поръчвате любими ястия с време на доставка на другия ден. Брънч менюто ще е активно за поръчка от петък 11:00 часа с доставка събота и неделя от 11:00 часа до 15:00 часа. Не пропускайте да разгледате и богатата селекция от вино, което предлагаме на много добри цени.

Поръчка може да дадете и на телефона 0889666555

Скоро ще стартираме платформата и с онлайн разплащания с кредитни карти Visa, Mastercard и дебитни карти, за ваше по-голямо удобство.

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари